Να στείλετε μήνυμα
ΚΙΝΑ Μέρη αναστολής ρυμουλκών κατασκευαστής

Διεθνής Shenzhen BYF που περιορίζεται

Επαγγελματική & υψηλή αποδοτικότητα & ευθύνη & πίστη

Ειδήσεις

May 6, 2023

Αυτοματοποιημένο εργοστάσιο άνοιξη φύλλων BYF κατάσταση προόδου

Το Shenzhen BYF, ένας κύριος κατασκευαστής των μερών ημιρυμουλκούμενων οχημάτων, είναι υπερήφανο για να αναγγείλει ότι το εργοστάσιο άνοιξη φύλλων του είναι τώρα πλήρως αυτοματοποιημένο. Το εργοστάσιο καυχάται ότι η πιό πρόσφατη τεχνολογία αυτοματοποίησης για να εξασφαλίσει υψηλής ποιότητας προϊόντα παράγεται κατά τρόπο έγκαιρο και αποδοτικό.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αυτοματοποιημένο εργοστάσιο άνοιξη φύλλων BYF κατάσταση προόδου  0τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αυτοματοποιημένο εργοστάσιο άνοιξη φύλλων BYF κατάσταση προόδου  1

 

Το εργοστάσιο άνοιξη φύλλων είναι εξοπλισμένο με τα πιό πρόσφατα μηχανήματα για την παραγωγή των διάφορων μερών αναστολής, συμπεριλαμβανομένων των τοπ πιάτων άνοιξη φύλλων, των καθισμάτων άνοιξη φύλλων, και των μερών αναστολής Fuwa. Η χρήση του αυτοματοποιημένου εξοπλισμού και των διαδικασιών εξασφαλίζει ότι τα προϊόντα κατασκευάζονται με την ακρίβεια και την ακρίβεια.

  

Το εργοστάσιο έχει επίσης ένα ποιοτικό σύστημα ελέγχου που σε ισχύ εξασφαλίζει ότι όλα τα προϊόντα ανταποκρίνονται στα απαραίτητα πρότυπα.

Το ποιοτικό σύστημα ελέγχου περιλαμβάνει τις πολλαπλάσιες δοκιμές και τις επιθεωρήσεις σε όλη τη διαδικασία παραγωγής για να εξασφαλίσει ότι τελειωμένη - τα προϊόντα ανταποκρίνονται στα απαραίτητα πρότυπα. Αλατισμένη δοκιμή ψεκασμού γύρω από 240hours, κούραση που εξετάζει περισσότερο από 80.000 χρόνους (ανώτατοι επάνω χρόνοι to180,000). Και εξεταστικός τις μηχανικές ιδιότητες του ελατηρίου φύλλων.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αυτοματοποιημένο εργοστάσιο άνοιξη φύλλων BYF κατάσταση προόδου  2τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αυτοματοποιημένο εργοστάσιο άνοιξη φύλλων BYF κατάσταση προόδου  3

 

«Αντιμετωπίζουμε την ποιότητα πολύ σοβαρά σε BYF,» εν λόγω ποιοτικός διευθυντής BYF. Το «ακριβές ποιοτικό σύστημα ελέγχου μας εξασφαλίζει ότι όλα τα προϊόντα μας ανταποκρίνονται στα υψηλότερα πρότυπα της ποιότητας. Οι πελάτες μπορούν να εμπιστευθούν ότι λαμβάνουν μόνο τα καλύτερα προϊόντα από μας.

Εκτός από την παραγωγή των υψηλής ποιότητας ελατηρίων φύλλων, το εργοστάσιο προσφέρει επίσης τις υπηρεσίες προσαρμογής OE. Η ομάδα της επιχείρησης των πεπειραμένων μηχανικών μπορεί να συνεργαστεί με τους πελάτες για να σχεδιάσει και να κατασκευάσει τα ελατήρια φύλλων που καλύπτουν τις συγκεκριμένες απαιτήσεις τους.

 

Σαν κύριο κατασκευαστή των μερών αναστολής ρυμουλκών και φορτηγών, συμπεριλαμβανομένων των ελατηρίων φύλλων, των αναστολών αέρα, του παραβολικού ελατηρίου φύλλων, και άλλων σχετικών προϊόντων, BYF έχει ένα αποδεδειγμένο ιστορικό να παραδώσει τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και τις υπηρεσίες στους πελάτες παγκοσμίως. Με μια δέσμευση για την καινοτομία και την ποιότητα, η επιχείρηση έχει συνεχίσει να αυξάνεται και να επεκτείνει τη σειρά προϊόντων της για να ικανοποιήσει τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της βιομηχανίας ημιρυμουλκούμενων οχημάτων.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αυτοματοποιημένο εργοστάσιο άνοιξη φύλλων BYF κατάσταση προόδου  4

Στοιχεία επικοινωνίας