Να στείλετε μήνυμα
ΚΙΝΑ Μέρη αναστολής ρυμουλκών κατασκευαστής

Διεθνής Shenzhen BYF που περιορίζεται

Επαγγελματική & υψηλή αποδοτικότητα & ευθύνη & πίστη

Ειδήσεις

November 17, 2022

Επίσκεψη στην έκθεση Fenatran

Η Fenatran είναι μια διεθνής εμπορική έκθεση για τις μεταφορές και τα logistics και θα πραγματοποιηθεί στο Σάο Πάολο.Αυτή η έκθεση είναι πλατφόρμα επικοινωνίας και ενημέρωσης στον κλάδο και προσφέρει στους εκθέτες την ευκαιρία να παρουσιάσουν σε ένα κοινό ειδικών εδώ.Φέτος, η 23η Fenatran πραγματοποιείται στο São Paulo Expo Sao Paulo στις 16 έως 20 Νοεμβρίου 2022

Ως διάσημος προμηθευτής, η BYF εργάζεται στη Νότια Αμερική εδώ και 15 χρόνια, γνωρίζουμε πολλούς πελάτες ο ένας στον άλλον και παρέχουμε αυτό που χρειάζονται.

Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού (COVID-19), η BYF δεν μπορέσαμε να παρευρεθούμε έγκαιρα σε αυτήν την έκθεση. Αλλά ο Εκπρόσωπός μας de vendas Klaus Marvin Coicev επισκέφτηκε αυτήν την Έκθεση ως εκπρόσωπος μας στη Βραζιλία.

Ειδικά οι συνεργάτες μας στη Βραζιλία. Τους επισκεφτήκαμε έναν προς έναν για να μάθουμε τις εξελίξεις, τις τάσεις, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που χρειάζονται.

    τα τελευταία νέα της εταιρείας για Επίσκεψη στην έκθεση Fenatran  0

 

Ως ο μεγαλύτερος πελάτης μας, το πρώτο μας βήμα είναι στο περίπτερο Randon, έχουμε 7 νέα έργα μαζί τους αυτή τη στιγμή, Μιλήσαμε για την κατάσταση του έργου και το πρόβλημα με τους μηχανικούς τους, Μάθετε τους στόχους τους για το έργο μας. Εξηγούν επίσης τι θέλουν, Και θα χρησιμοποιήσει τα νέα προϊόντα στην αγορά της Αμερικής.

Παρουσιάζουν λύσεις στον ηλεκτρισμό, τα έξυπνα εργαλεία, τη νανοτεχνολογία και τα έξυπνα σύνθετα υλικά, μεταξύ άλλων καινοτομιών.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Επίσκεψη στην έκθεση Fenatran  1

 

Επισκεπτόμαστε και άλλους πελάτες μας.Όπως Facchini, Ibero, Meritor, Slipa, Μου μοιράζονται το επιχειρηματικό τους σχέδιο και μας συστήνουν να αναπτύξουμε μερικά νέα ανταλλακτικά μαζί τους.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Επίσκεψη στην έκθεση Fenatran  2

   

Σε αυτήν την έκθεση, κερδίσαμε τρεις νέες παραγγελίες, και δύο νέα έργα, και γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον με τους πελάτες μας. Και οι δύο είμαστε ξεκάθαρα ο προγραμματισμός της μελλοντικής στρατηγικής ανάπτυξης. Θα συμφωνήσουμε να διατηρήσουμε την ίδια συχνότητα με τους πελάτες μας, να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον.κοινός αναπτυξιακός στόχος στο μέλλον. Και πιστέψτε ότι θα είμαστε καλύτεροι τη νέα χρονιά.

Ανυπομονούμε να συναντηθούμε το 2024!

Στοιχεία επικοινωνίας